Trappe køb i Danmark ofte stillede spørgsmål fra Norge

Hvordan gør jeg hvis jeg gerne vil købe en trappe i Danmark der skal sendes til Norge

  • Kan vi købe trapper direkte hos Top Wood trapper. Ja, vi sælger trapper til både privat personer og byggefirmaer samt tømmerhandler også i Norge.

 

  •  Sender i også trapper til Norge. Ja, vi sender trapper til Norge via fragtfirmaet DSV Road og de bliver leveret direkte hos kunden.

 

  • Hvordan skal vi betale trappen og hvordan gør man nu med betaling af den Norske moms hvis vi køber trappen i Danmark. hvis i ønsker at gøre brug af vores trappetilbud og tegnings forslag laver vi en ordrebekræftelse og tegning af trappen som i skal godkende og returnere inden trappen sættes i ordre.

Nem afregning af Norsk Moms

I skal ikke betale moms i Danmark på trappen når trappen importeres til Norge.

Norsk moms på trappen opkræves i af fragtfirmaet DSV ROAD inden trappen leveres

  • Har i nogle forhandlere i Norge som vi kan købe trappen igennem hvis vi helst ikke vil stå for opmålingen selv. Ja, vi har kontakt til byggefirmaer og tømrermestre der dækker nogle områder i Norge og som forhandlere vore trapper de kan hjælpe dig videre i dit trappeprojekt og stå for en eventuelt opmåling og montage af trappen. skriv til os så kan vi oplyse dig om de dækker dit område:Norway@top-wood.dk   

 

  • Hvad er vores garanti for at vi ikke ”køber katten i sækken” hvis vi køber en trappe hos jer. Top wood trapper er tilsluttet DTK Dansk trappekontrol. En kontrolordning for trapper i Danmark. Læs mere om kvalitetssikringen på DTK.  vi er ligeledes bekendt med Direktoratet for byggkvalitet i Norge dibk.no

 

  •  Laver i selv trapperne eller importeret i dem fra Polen eller Litauen. Nej, alle vores trapper bliver fremstillet i Danmark på vores egen trappefabrik.