Trapper i galleriet – klik på billederne – læs beskrivelser samt se store billeder af de forskellige trapper i galleriet

Top Wood Trapper

Her på siden kan du se en oversigt over udvalgte trappe modeller fra Top Wood Trapper. Klik dig ind på en trappe og læs mere om træ og træsorter samt andre materialer, overfladebehandling og meget andet. Her kan du også se mange flere flotte billeder af vores trapper.

en trappe fra Top Wood er indbegrebet af et gedigent godt håndværk med øje for finish og detalje.

Siden bliver hele tiden opdatere med nye trapper, ønsker de yderlige oplysninger om de træ trapper der af billedet her på siden, er de meget velkommen til at kontakte os på tlf. 98 58 40 65.

Top Wood Trapper er medlem af Dansk Trappefabrikant Forening, DTF og tilsluttet DTK (Dansk Trappe Kontrol)

Vi er hos Top wood bevidste om at handle vores råvare igennem ansvarsbevidste og miljøvenlige underleverandører.

Trappestudio

De er også velkommen til at besøge vores udstilling af trætrapper ved Mariager, her kan de finde inspiration til netop de træ trapper, der vil passe til din bolig og stil. Udstillingen rummer en lang række forskellige trapper, lige fra klassiske trapper med drejede stolper og balustre osv. til de træ trapper, hvor der er tænkt i de rene linjer. Læs mere om trappe-studioet

Tilbud og priser

Hvis du ønsker et tilbud og priser på en trappe kan du med fordel benytte vores opmålings formularer udfyld din opmåling her du vil blive guidet trygt igennem alle de væsentlige punkter hvor du vælger om din trappe er en ligeløbstrappe, kvartsvingstrappe, halvsvingstrappe med eller uden repo osv, og hvor du blandt andet vælger hvilken træsort dine trin og håndliste skal være i samt hvilken overfladebehandling de skal have, der vælges ligeledes imellem de forskellige balustre og mægler typer samt overflade behandling af gelænder, stolper og vanger.

Obs: din forespørgsel på et tilbud er uforpligtende, og din opmåling vil blive gennemgået inden en evt ordre.

Side 1 2 3 4