Trappestudio

Besøg trappestudioet hos Top Wood TrapperBesøg Danmarks største Trappestudio, inden du beslutter dig for hvordan din nye trappe skal se ud.

Vi byder dig velkommen til fire etager fyldt med unikke trappe løsninger og mange smukke detaljer. her kan du med egen hånd føle og se den kvalitet og finish der er i Top Wood´s produkter.

Hos os er trapper mere end bare en måde at forbinde to etager på, her er det kærligheden til træ og håndværket, samt viljen til at opretholde en høj kvalitet, der skaber de perfekte løsninger. Skriv eller ring for at aftale et besøgs tidspunkt i udstillingen.

Find inspiration

Top Wood trappeudstillingTop Wood trappestudioDanmarks største trappestudioTop Wood’s trappestudio er et godt tilbud til dig, som står overfor at skulle have ny trappe. Fornemmelse af kvalitet og udseende er ofte vanskeligt at vurdere ud fra en brochure, 3D-tegning eller hjemmeside – derfor oplever vi gang på gang vores kunders tilfredshed og forståelse efter et inspirerende besøg i vores trappeudstilling. Her kan familien i ro og behag lade sig inspirere af de mange trappe løsninger samt udvalget af træsorter, der er i forbindelse med et trappe valg, og med egen hånd mærke den kvalitet og finish, der er i vores produkter. Trappestudioet strækker sig over fire etager med trappeløsninger og unikke detaljer for enhver smag.

Top Wood Trappefabrik & Trappestudio

Fabriksvej 20, Assens

9550 Mariager.

tlf. 98 58 40 65

Trapper er trapper – indtil du har besøgt Top Wood

På gensyn i Top Wood’s trappestudio ved Mariager