Om os – Top Wood Trapper

Tak for din interesse i vores trapper

En trappe fra trappefabrikken Top Wood trapper ved Mariager er indbegrebet af gedigent håndværk med øje for detalje og finish.

Om trappefabrikken

Top Wood Trapper er en dansk trappefabrik, der ejes og drives som et familieselskab. Grundlæggeren Ole Henriksen har siden firmaets start i 1973 fremstillet trætrapper af træ individuelt efter mål. Virksomheden har valgt at koncentrere sig omkring fremstilling af trapper af høj standard og kvalitet. Igennem årene er der fremstillet mange specialtrapper og kopitrapper til etageejendomme, fredsbygninger m.m., samt mange andre unikke trappeløsninger til vores kunder, som ofte selv har nogle helt specielle ønsker omkring, hvordan netop deres trappe skal udformes.

Top Wood Trapper fremstiller hvert år en række special-udførte trætrapper på trappefabrikken ved Mariagerfjord – her drejer det sig ikke om at producere flest mulige trapper, men at de specifikke trappeopgaver løses og fremstilles af allerhøjeste kvalitet og udførsel.

Med mere end 30 års erfaring er Top Wood blandt de førende trappefabrikker indenfor fremstilling af specialtrapper og kopitrapper.

Besøg trappestudioet

Top Wood’s trappestudio er et godt tilbud til dig, som står overfor at skulle have ny trappe. Fornemmelse af kvalitet og udseende er ofte vanskeligt at vurdere ud fra en brochure, 3D-tegning eller hjemmeside – derfor oplever vi gang på gang vores kunders tilfredshed og forståelse efter et inspirerende besøg i vores trappestudio. Her kan familien i ro og behag lade sig inspirere af de mange trappeløsninger samt udvalget af træsorter, der er i forbindelse med et trappevalg, og med egen hånd mærke den kvalitet og finish, der er i vores produkter. Trappestudioet strækker sig over fire etager med trappeløsninger og unikke detaljer for enhver smag.

Top Wood Trapper opmåler dagligt trapper i Jylland og foretager trappeopmåling på Sjælland og Fyn hver 14. dag.

God fornøjelse og på gensyn hos Top wood …

Med venlig hilsen

Ole Henriksen

Top wood er medlem af Dansk trappefabrikant forening DTF som kvalitets  kontrolleres af DTK Dansk trappe kontrol