Halvsvingstrapper med pyntevanger og rondeller

(Trappe 34)

Halvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondellerHalvsvingstrapper med repose, pyntevanger og rondeller

Halvsvingstrapper med repose – pyntevanger & rondeller. Gennemgående forvange og håndlistekrumning gennem 3 etager. Trin, repose og stødtrin udført i massiv Dinesen Douglas planker. Første trin som klodstrin med afsluttet håndlistekrumning på gennemgående hovedstykke.

Alle trinforkanter er fremstillet med gammeldags profilering. Pladegelænder med spor og 60mm forvange med pyntevanger og rondeller.

“Håndlistekrumning i ét stykke fra kælder til kvist”

Del på Facebook